У Чикаго лікаря викинули з літака

11.04.2017, 10:24

Перед польотом із Чикаго в Луїсвілл з літака авіалінії United виволокли пасажира, так як на рейс продали більше квитків, ніж було місць.

Один з пасажирів зняв на відео те, що відбувається в салоні. На кадрах видно, як одного чоловіка силою витягують з крісла і волочать по проходу. Потерпілому завдали тілесних ушкоджень і зламали окуляри, пише hardnews.info.

Пізніше з'ясувалося, що цим рейсом зібрався летіти працівник компанії, тому потрібно було терміново звільнити місце. Разом з тим пасажир, якого витягли, виявився лікарем. Він спробував пояснити, що йому терміново потрібно вранці бути в лікарні.

Представники United заявили, що все було зроблено в рамках правил. «Приносимо вибачення за продаж зайвих квитків. Будь-які інші питання просимо адресувати представникам влади», - написали представники авіалінії.

Пізніше один з пасажирів розповів журналістам, що представники авіакомпанії пообіцяли 400 доларів компенсації й оплачену ніч у готелі тим, хто погодиться вилетіти наступним рейсом, але тим не менше всі пасажири були допущені в літак.
.

Читайте АСН в Google News