«Національний корпус» у Києві: Ми повернулись у «Сбербанк», бо нас обдурили

11.04.2017, 07:37

Представники партії «Національний корпус» провели під будівлею «Сбербанку» Росії в Києві фаєр-шоу, яким нагадали про війну і смерті українських солдатів на Донбасі. Про це йдеться в заяві партії, опублікованій у Facebook.

«Національний Корпус Київ» провів під центральним відділенням «Сбербанку» перформанс з фаєрами і з картою України, яка символізує криваву війну і смерть наших солдатів, зокрема і через військово-фінансові установи РФ - банки», - заявили в партії.

За словами глави київського представництва політсили Сергія Філімонова, активісти повернулися в київський «Сбербанк», боо «їх обдурили».

«Вони продали російський банк російському бізнесменові. У Харкові до сих пір не припиняються сутички між правоохоронцями та нашими активістами, тоді як у Києві поліція не дала нам заблокувати відділення банку-окупанта. Хочу нагадати, що Росія - це держава, яка забрала у нас Крим і Донбас. Сбербанк - той банк, який приймає паспорти так званих «ЛДНР», - підкреслив він.

Представники партії принесли під «Сбербанк» 20 символічних мішків з російськими рублями.

Після акції в партії закликали всіх киян приєднуватися до протесту. Активісти мали намір залишатися під «Сбербанком» всю ніч.

Раніше 10 квітня вони встановили намети під будівлею «Сбербанку» в Києві і заявляли про безстрокове блокування.

Читайте АСН в Google News