Очільників МОЗ, ФДМ і Нацбанку цього тижня запропонували відправити у відставку

10.04.2017, 13:30

Очільників МОЗ, ФДМ і Нацбанку цього тижня вимагають відправити у відставку. Про це на погоджувальній раді Верховної Ради України 10 квітня заявив голова депутатської групи "Відродження" Віталій Хомутинник, повідомляє кореспондент ASN.

"Повинні відбутися кадрові зміни в Кабінеті міністрів України... Передовсім це має статися в Міністерстві охорони здоров'я... Людина, що працює в Міністерстві охорони здоров'я (Уляна Супрун. - АСН), не розуміє ні питання охорони здоров'я, ні української ментальності. Це питання ми повинні вирішити цього тижня", - закликав він.

Друге кадрове питання - це Міністерство економіки, наполягає Хомутинник.

"Ми з повагою ставимося до роботи віце-прем'єра Степана Кубіва, але ми вважаємо, що має бути призначений профільний міністр економічного розвитку, бо цей напрямок провалено".

Третє, за його словами, - це Фонд державного майна.

"Ми знаємо, що вже є заява про відставку очільника ФДМ, але ми повинні пам'ятати, що за три роки провалена програми приватизації... Рішення треба також ухвалювати цього тижня", - зазначив нардеп.

Наступне і основне, за його словами, це Нацбанк.

"Досить знущатися над Верховною Радою і народом України. То Гонтарева йде, то пише заяву, то її прес-служба це спростовує... Давайте цього тижня звільнимо Гонтареву і поставимо крапку в цьому питанні", - звернувся він до нардепів.

Читайте АСН в Google News