Радикали влаштували перепалку з "Батьківщиною" через Тимошенко і Януковича

07.04.2017, 13:03

Під час ранкового засідання Верховної Ради України від 7 квітня стався конфлікт між головою Радикальної партії Олегом Ляшком і нардепом "Батьківщини" Юрієм Одарченком, передає кореспондент ASN.

"За моєю інформацією, Юлія Тимошенко вже тиждень перебуває за кордоном! Замість того, щоб захищати український народ від введення абонплати за газ!" - виступав Ляшко з трибуни.

Голова Радикальної партії нагадав, що звертався до Тимошенко з проханням взяти участь у блокуванні трибуни парламенту з вимогою скасувати абонплату за газ.

Після цього на трибуну вийшов нардеп "Батьківщини" Юрій Одарченко, який звинуватив Ляшка в підтримці Януковича.

"Саме Ляшко був 301 людиною, яка при Януковичі проголосувала за зміну Конституції! І президент Янукович зміг узурпувати владу і після цього почалася війна! Пригадай Олеже! Скільки узяв тоді грошей за зміни до Конституції?!" - сказав Одарченко.

Після чого нардепи фракції Радикальної партії підбігли до трибуни. Деякі колеги Ляшка вигукували: "Зараз Тимошенко перебуває в Ніцці з Льовочкіним!".

Віце-спікер Ірина Геращенко, яка вела засідання, зажадала від депутатів Радикальної партії сісти на місця і не порушувати порядок. Після чого нардепи Ляшка сіли на місця в залі.

Читайте АСН в Google News