Школяра в Дніпропетровській області ледь не зарізали за новий комп'ютер

06.04.2017, 16:52

Двоє неповнолітніх хлопців у місті Верхівцеве Дніпропетровської області побили і кілька разів ударили ножем 14-річного школяра, повідомили в прес-службі  Нацполіції області.

Подія сталася 5 квітня. Хлопчик був ледве живий, коли його знайшов сусід. Чоловік викликав поліцію і «швидку допомогу». У лікарні у хлопчика діагностували порізи шиї, грудей і легенів.

Слідчі знайшли молодих злочинців, які навчалися з потерпілим хлопцем в одній школі. Вони заздалегідь змовилися напасти на хлопчика, тому прийшли до нього на подвір'я, попросили води і, коли він відвернувся, вдарили його каменем по потилиці.

Хлопчика непритомного зв'язали і затягли в будинок, де побили ногами і вдарили тричі кухонним ножем. З будинку нападники винесли новий комп'ютер, монітор та інші девайси.

Зараз підозрювані зізналися в скоєнні злочину. Одним із нападників виявився раніше судимий за крадіжку 16-річний хлопець. Також у підозрюваних вилучено всі викрадені у потерпілого речі. Їм загрожує покарання за ч. 2 ст. 15 (замах на злочин), п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Міру покарання визначить суд.

Читайте АСН в Google News