Нардеп Голуб має намір вийти з фракції БПП через погрози на свою адресу

04.04.2017, 15:46

Народний депутат Владислав Голуб має намір вийти з фракції «Блок Петра Порошенка» у Верховній Раді у зв'язку з тим, що в депутатську приймальню в Черкасах принесли пакет з погрозами на його адресу.

«Друзі, я прийняв рішення вийти з фракції «Блок Петра Порошенка», - повідомив політик на своїй сторінці в Facebook.

Він також повідомив, що після того, як йому прислали пакет з погрозами, в ЗМІ Черкаської області з'явилися матеріали, які говорять про «божу людину», яка давно ходить по редакціях Черкаської області.

«По-перше, чому активізувалися саме ЗМІ та ті особи, які завжди дискредитували мою діяльність як народного депутата. По-друге, я не виключаю, що саме цю «божу людину» зараз використовують певні особи в своїх власних інтересах. Третій момент - це не перший випадок, коли мені погрожують і натякають, щоб я припинив свою антикорупційну діяльність», - додав парламентарій.

Політик підкреслив, що залишиться народним депутатом і не має наміру писати заяву про вихід з коаліції. Однак, за його словами, на сьогодні з юридичної точки зору коаліції у Верховній Раді немає.
Голуб також підкреслив, що не планує вступати в будь-яку з депутатських фракцій або груп у парламенті.

Згідно з регламентом, народний депутат офіційно покине фракцію після того, як головуючий на пленарному засіданні оголосить про це.

Читайте АСН в Google News