У бойовиків «ЛНР» паніка через витік інформації про кількість загиблих

03.04.2017, 14:17

В особового складу так званої 4 окремої мотострілкової бригади (Алчевськ) 2 АК в «ЛНР» почалася паніка у зв'язку з витоком інформації про кількість загиблих, а також про те, що їхня смерть оформляється як така, що настала в результаті повсякденної діяльності. Про це повідомили в прес-службі Головного управління розвідки Міністерства оборони України на своїй сторінці в Facebook.

За словами розвідників, бойовики відмовляються далі служити після того, як розкрилися дані, що свідоцтва про смерть загиблих терористів оформляють з висновками, що вона настала в результаті отримання виробничих травм у побуті.

Крім того, розвідка з'ясувала, що російське окупаційне командування намагається забезпечити комплектування з'єднань і частин 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ЗС РФ за рахунок громадян країн колишнього СРСР.

Нагадаємо, раніше в «ЛНР» висловлювали обурення ненаданням Україною загальної амністії. Так, представник бойовиків у політичній підгрупі контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі Родіон Мірошник прокоментував заяву генпрокурора України Юрія Луценка про неможливість проведення загальної амністії. За його словами, дані слова Луценка демонструють «агресивну і войовничу риторику влади України».

Читайте АСН в Google News