Прем'єр Канади Трюдо викликав на поєдинок актора, який бив його в школі

03.04.2017, 12:05

Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо запропонував провести бій відомому за роллю в серіалі «Друзі» акторові Меттью Перрі, який раніше розповів, що в дитинстві бив Трюдо під час спільного навчання в школі.

Трюдо в суботу, 1 квітня, написав у своєму мікроблозі Twitter: «Як щодо реваншу, Метью Перрі?»
Разом з тим 47-річний зірка "Друзів" від поєдинку відмовився.

«Пане Джастін Трюдо, думаю, я відмовлюся від вашої пропозиції реваншу (враховуючи, що зараз у вашому розпорядженні є армія)», - сказав Перрі.

 

Нагадаємо, актор розповів про те, що бив Трюдо, в шоу Джиммі Кіммела. «У мене є історія про Джастіна Трюдо, якою я не пишаюся. Мій добрий друг Кріс Мюррей, який теж навчався в Канаді в п'ятому класі, нагадав мені, що ми били в школі Джастіна Трюдо. У нього були успіхи в спорті, в якому ми не блищали, це була заздрість», - розповів Перрі.

Напомним, актер рассказал о том, что бил Трюдо в шоу Джимми Киммела. «У меня есть история о Джастине Трюдо, которой я не горжусь. Мой хороший друг Крис Мюррей, который тоже учился в Канаде в пятом классе, напомнил мне, что мы били в школе Джастина Трюдо. У него были успехи в спорте, в котором мы не блистали, это была зависть», - рассказал Перри.

Читайте АСН в Google News