Мін'юст: Замість роботи Корчак шукає винних у проблемах з е-декларуванням

03.04.2017, 11:47

Міністерство юстиції має намір найближчими днями представити новий закон про Національне агентство з протидії корупції. Про це перед засіданням Кабінету міністрів України журналістам заявив міністр юстиції Павло Петренко, передає кореспондент ASN.

«Після узгодження з громадськістю ми внесемо на розгляд проект закону, який передбачає повне переформатування органу (НАЗК. - АСН), його керівного складу, щоб створити нову систему, де буде один керівник, а не колегія, як зараз », - заявив він.

Також Петренко зазначив, що новим законом про НАЗК буде передбачено забезпечення незалежного аудиту діяльності агентства.

«У найближчі дні такий законопроект буде представлений», - сказав він.

Також міністр прокоментував заяву голови НАЗК Наталії Корчак про те, що НАЗК подаєте суд на системного адміністратора. «Замість того, щоб ефективно виконувати свою роботу, за що українські громадяни платять 600 млн грн на утримання НАЗК, керівництво органу шукає винних», - сказав він.

Нагадаємо, раніше голова Національного агентства з протидії корупції Наталія Корчак заявила, що має намір подати в суд на системного адміністратора, з яким у НАЗК укладено договір про надання відповідних послуг для функціонування е-декларування.

Читайте АСН в Google News