На Донбас приїхали російські снайперки ГРУ

29.03.2017, 10:38

Російське командування перекинуло на Донбас додаткові підрозділи снайперських груп з РФ. Про це на своїй сторінці в Facebook заявив народний депутат України, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.

За словами нардепа, зазвичай приїжджають снайпери зі складу частин ГРУ ГШ ЗС РФ, проте відзначено також перекидання з РФ снайперів з числа російських найманців і місцевих бойовиків, підготовлених у навчальних центрах у Ростовській області.

Так, у район містечка Ровеньки прибула група снайперів у складі 20 російських військовослужбовців, в групу входять і жінки.

«У «9-му полку 1-го АК» (місце дислокації - Новоазовський р-н) активно йде укомплектування підрозділів снайперами, які прибувають із РФ, до кінця березня бойовики планують повністю заповнити штати підрозділів за цим напрямом», - підкреслив Тимчук.

Нагадаємо, раніше так званий «заступник командувача оперативного командування» «ДНР» Едуард Басурін заявляв, що на лінію зіткнення на Донбасі нібито прибув підрозділ жінок-снайперів із «Правого сектора». Терористи заздалегідь охрестили вигаданий підрозділ, що нібито прибув,  «відьмами».

Читайте АСН в Google News