В Адміністрації Президента розповіли, коли Порошенко зустрінеться з Трампом

27.03.2017, 11:48

Зустріч президентів України і США Петра Порошенка і Дональда Трампа відбудеться після того, як сторони узгодять порядок денний і наповнення майбутньої зустрічі. Про це повідомив заступник голови Адміністрації Президента України Костянтин Єлісєєв.

«Хочу ще раз повторити: зустріч на вищому рівні відбудеться, як тільки дві сторони узгодять порядок денний, а також наповнення майбутньої зустрічі. Звичайно, ми б хотіли, щоб це сталося якомога швидше», - зазначив дипломат в інтерв'ю «Сегодня».

Він також зазначив, що найближчим часом планується продовження контактів на високому рівні для узгодження порядку денного зустрічі президентів України і США.

Заступник голови АП зазначив, що дипломати роблять усе для закріплення позитивних тенденцій в діалозі між двома країнами і залучення Вашингтона до активної участі в питаннях відновлення миру і безпеки в Європі.

«Вважаю, що настав час перейти від інтенсивності до нової якості і змістовності наших відносин. Сьогодні ми цим і займаємося. Намагаємося забезпечити пріоритетність так званого українського питання у зовнішньополітичному порядку денному нової американської Адміністрації», - підкреслив Єлісєєв.

Читайте АСН в Google News