У РФ поліцейські до смерті забили водія BMW

21.03.2017, 11:39

У П'ятигорську (Ставропольський край, Росія) були затримані четверо працівників ДПС, які до смерті забили 24-річного молодого чоловіка після погоні. Про це пишуть РосЗМІ.

Як з'ясувалося, хлопець на BMW проігнорував прохання поліцейських зупинитися і намагався втекти. Очевидці стверджують, що, коли іномарку вдалося зупинити, співробітники ДПС почали бити водія, а пасажира поклали обличчям в асфальт.

Зараз співробітники ДПС Ставропольського краю перебувають під слідством за звинуваченням у вбивстві і перевищенні посадових повноважень. На кадрах з відеореєстратора службової машини видно, як співробітники ДПС витягли 24-річного молодого водія з BMW і почали його бити.

Молодший лейтенант поліції Марков і лейтенант Гаспарян кладуть молоду людину на асфальт і починають бити руками і ногами. Від отриманих травм парубок помер на місці. Експертиза показала, що смерть настала після удару в серце.

Щодо поліцейських Маркова і Гаспаряна порушено кримінальну справу за статтею «Вбивство» КК РФ. Двом іншим правоохоронцям - капітану Такташову і лейтенанту Гладкову - висунули звинувачення у перевищенні посадових повноважень.

Читайте АСН в Google News