"Заарештований" ГПУ колишній голова "Укрспецекспорту" насміхається над Луценком, сидячи в лондонському кафе

17.03.2017, 16:25

Підозрюваний військовою прокуратурою в заволодінні коштами держконцерну «Укрспецекспорт» в сумі $7,428 млн Сергій Бондарчук, про арешт якого в Лондоні в обід 17 березня повідомив у Facebook генпрокурор Юрій Луценко, перебуває на свободі.

Про це написав сам "заарештований" на своїй сторінці в соцмережі. При цьому Бондарчук ще й познущався над генпрокурором.

"Юрію Віталійовичу, вибачте що вітаю Вас простою водою, просто я не вживаю міцних алкогольних напоїв, зараз у нас у тюрмі час обіду. Мабуть Ви також вже міцно поснідали та пообідали, але на всяк випадок і Вам смачного!" - написав він, додавши до посту своє фото зі свіжою газетою в руках.

Сьогодні генпрокурор повідомив про арешт Бондарчука.

Водночас прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган на своїй сторінці в Facebook повідомила, що затриманий у Лондоні екс-керівник "Укрспецекспорту" Сергій Бондарчук вийшов під заставу.

З лютого 2015 року Сергій Бондарчук був оголошений у розшук. Він просив політичного притулку в Британії. Він був офіцером СБУ, народним депутатом України. Компанією «Укрспецекспорт» він керував з 2005 до 2010 року. Третій президент України Віктор Ющенко нагородив Бондарчука орденом за заслуги і званням Героя України.

Читайте АСН в Google News