Бойовики шукають «українські ДРГ», які регулярно псують передавачі «Оплот ТВ»

17.03.2017, 10:19

Представники бойовиків так званої «ДНР» просять російських «кураторів» надіслати їм фахівців, здатних оперативно усувати технічні проблеми з передавачами сигналу телеканалу бойовиків «Оплот ТВ», що вийшли з ладу. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив народний депутат України, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.

Він розповів, що керівництво телеканалу бойовиків «Оплот ТВ», редакція якого розташована в Донецьку, стурбоване надходженням інформації про суттєве погіршення або відсутність на окремих територіях «ДНР» трансляції телеканалів «Оплот ТВ» і «Оплот 2».

Керівництво телеканалу терористів з'ясувало, що в Макіївці і Донецьку систематично виходять з ладу передавачі сигналу зазначених телеканалів. За інформацією бойовиків, передавачі регулярно і навмисно пошкоджуються невідомими особами.

«Міністерство зв'язку ДНР» повідомило про своє прохання до російських «кураторів» про відрядження з РФ в Донецьк фахівців, здатних оперативно усувати подібні технічні проблеми. Одночасно керівництво «ДНР» поставило завдання «МДБ ДНР» оперативно знайти і знешкодити «українські ДРГ», які нібито виводять з ладу ці передавачі», - підкреслив Тимчук.

Читайте АСН в Google News