Дочка Манафорта підозрює батька у причетності до масових вбивств на Майдані

15.03.2017, 08:29

Хакери зламали електронну пошту дочки екс-радника побіжного екс-президента Віктора Януковича і колишнього керівника виборчої кампанії президента США Дональда Трампа Пола Манафорта. У пошті була знайдена інформація про те, що дочка підозрює Манафорта в причетності до організації розстрілів на Майдані взимку 2014 року.

За інформацією видання Independent, хакери отримали листування дочок Манафорта 31-річної Андреа і 34-річної Джессіки, що охоплює період з жовтня 2012 по вересень 2016 року. Все листування було оприлюднене.

В одному з листів Андреа Манафорт нібито пише сестрі: «Не обманюй себе, гроші, які у нас є, - це криваві гроші».

Журналісти зробили припущення, що дівчина мала на увазі роль свого батька в розстрілах в 2014 році в Києві, в результаті яких загинули більше 100 активістів Євромайдану.

У свою чергу адвокат сімей «Небесної сотні» Євгенія Закревська заявила CNN, що сподівається отримати роз'яснення від самого Манафорта. Разом з тим достовірність текстів опублікованих листів ще буде перевірятися.

Нагадаємо, в серпні 2016 року стало відомо про передачу Партією регіонів грошей екс-раднику Януковича Полу Манафорту. В цілому він отримав більше $12 млн з 2007 по 2009 рік.

Читайте АСН в Google News