Бізнесмен з Горлівки показав «націоналізацію» його бізнесу терористами «ДНР»

14.03.2017, 15:24

Бізнесмен з Горлівки Володимир Весьолкін, який після початку війни в 2014 році підтримав Україну і вступив в один із добровольчих батальйонів, розповів про долю свого бізнесу, який залишився в окупованій терористами Горлівці. За його даними, підприємство, в яке він вклав численні інвестиції, було «націоналізовано» терористичним формуванням «ДНР», а потім повністю знищено і розграбовано.

«Це наочний приклад «націоналізації» по ДНРівськи... Один із моїх комерційних об'єктів. «Націоналізовані» були всі, тільки по-різному. Дізналися, що я в добровільному батальйоні, і понеслася душа «Новоросія», - каже Весьолкін, який опублікував знімки наслідків «націоналізації».

«Об'єкт розтішований за 5 км від Майорська. Два гектари асфальтованої території. 5 тис. кв м виробничих, авторемонтних, складських та офісних приміщень. Було нове виробництво - кондитерка і здобна випічка. Крім того, там працювало виробництво скотчу, тротуарної плитки і вікон. Працювала сучасна станція локального очищення води »- говорить Весьолкін у коментарі «Четвертій владі».

Читайте АСН в Google News