За чергування на редуті в Кривому Торці платили 400 грн на день - поліція

14.03.2017, 09:31

Один із затриманих під час розгону редуту на залізничній станції Кривий Торець повідомив, що йому обіцяли плату за три тижні чергування на редуті по 400 грн на день. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін.

За його словами, затриманий виявився жителем Житомирської області, раніше він був судимий за вбивство, провів у місцях позбавлення волі 9 років, вийшов на свободу в 2013 році.

«Каже, що його і ще кількох людей звозили в Донецьку область централізовано. Забезпечили грошима і обіцяли плату за три тижні чергування на «редуті» - 400 гривень на день», - підкреслив Аброськін.
Заступник голови Нацполіції також розповів, що в Кривому Торці були затримані 45 осіб, з них 8 осіб, які, з їхніх слів, брали участь в АТО, 4 володіли зброєю, 6 були раніше судимі. Всі вони є жителями 8 областей України: Дніпропетровська - 17; Київська - 10; Чернігівська - 8; Вінницька - 4; Житомирська - 2; Донецька - 2; Сумська - 1; Миколаївська - 1.

Аброськін додав, що вранці всі затримані були відпущені.

Нагадаємо, 13 березня редут блокади торгівлі з ОРДЛО на станції Кривий Торець був розгромлений правоохоронцями. При цьому поліція оприлюднила відеозапис вилучення зброї в учасників блокади.

Читайте АСН в Google News