На могилі Шевченка свободівці влаштували бійку з представниками партії Медведчука

09.03.2017, 16:38

У Каневі 9 березня в день народження видатного українського поета Тараса Шевченка відбулася масова бійка між активістами «Свободи», «Цивільного корпусу» і представниками партії «Український вибір».

Активісти різних політсил зіткнулися на Тарасовій горі, передає місцеве видання «Про все».

За даними журналістів, представники «Українського вибору» не захотіли підніматися до могили поета по сходах і об'їхали гору на автобусах. Близько 50 осіб висадилися з тильного боку музею, де їх уже чекали представники «Цивільного корпусу» і «Свободи».

 

Як підкреслив голова делегації «Українського вибору» Валерій Блідар, вони хотіли покласти квіти і вшанувати пам'ять Шевченка. У цей час активісти «Цивільного корпусу» і «Свободи», які побачили, що автобус об'їжджає сходи, кинулися йому навперейми і заблокували заїзд опонентів живим ланцюгом, вигукуючи «Геть!», «Ганьба!», «Геть московських окупантів».

Після півгодинної бійки і суперечок делегати «Українського вибору» завантажилися в автобус і поїхали з території Тарасової гори.

Нагадаємо, український політик, кум президента РФ Володимира Путіна Віктор Медведчук є лідером партії «Український вибір».

Читайте АСН в Google News