Саакашвілі: Деканоїдзе і Згуладзе не адаптовані в Україні, залишився тільки Сакварелідзе

06.03.2017, 15:48

Іноземці не змогли адаптуватися в Україні, тому експеримент з іноземцями на вищих державних посадах не вдався. Таку думку висловив екс-голова Одеської області Михайло Саакашвілі.

На думку політика, поляк, «який навіть по-російськи, не те що по-українськи, не говорить», не зможе зрозуміти, як реформувати залізницю в Україні.

«Що стосується мене особисто, то це інша історія. Я приїхав в Україну зовсім юним. Тут сформувався, тут навчався. Мені не треба було адаптуватися. Ще Сакварелідзе більш-менш адаптувався, а інші - ні», - сказав Саакашвілі в інтерв'ю Ліга.net.

Говорячи про інших іноземців, він зазначив, що екс-голова Нацполіції Хатія Деканоїдзе і екс-заступник міністра внутрішніх справ Ека Згуладзе не вписалися в українську політику.

Крім того, колишній губернатор повідомив, що в Україні у нього «є серйозні матеріальні проблеми», живе Саакашвілі «не те що не розкішно, але навіть скромніше, ніж хороший середній клас». Політик сподівається, що він зможе незабаром отримувати зарплату в партії «Рух нових сил».

Саакашвілі також запевнив, що він би не повернувся в Грузію, навіть якби його партія виграла парламентські вибори там. За його словами, треба в Україні довести боротьбу до логічного кінця.

Читайте АСН в Google News