На Донбасі окупанти 116 разів обстріляли позиції сил АТО, один боєць загинув, 22 поранені і травмовані

03.03.2017, 09:10

На Донбасі за минулий четвер, 2 березня, російсько-окупаційні війська 116 разів обстріляли позиції Збройних Сил України, в результаті один боєць загинув, семеро травмовані і 15 поранені, повідомили в прес-центрі штабу АТО.

«На Маріупольському напрямку з РСЗВ БМ-21 «Град» вони вели вогонь в напрямку наших позицій у районі Водяного. З танка - в районі Гнутового, а з мінометів обстріляли Красногорівку, Новотроїцьке, Водяне та знову ж Гнутове. З гранатометів і стрілецької зброї - Широкине, Старогнатівку, Лебединське, Мар'їнку, Талаківку. По Широкиному, Лебединському і Мар'їнці - стріляв снайпер. За Новогригорівці і Гнутове - БМП противника », - йдеться в повідомленні штабу АТО в Facebook.

На Луганському напрямку, за даними українських військових, окупанти з 152-мм артилерії стріляли по позиціях сил АТО в районі Новозванівки і Лисичанська. З мінометів різних калібрів били по Новоолександрівці, Новотошківському, Новозванівці, Катеринівці, Кримському і Малиновому.

На Донецькому напрямку терористи з танка, 120 і 82-мм мінометів вели вогонь по Авдіївці, Новолуганському, Зайцевому, Пісках і шахті Бутівці. З гранатометів - по Опитному, Пісках і Кам'янці. З БМП - по Луганському, а зі стрілецької зброї - по Майорську і Невельському. По Кам'янці, Новотроїцькому та Новгородському вогонь вів снайпер, а зенітні установки по Троїцькому і Авдіївці.

Читайте АСН в Google News