Адвокати стверджують, що у голови ДФС Насірова стався інфаркт

03.03.2017, 08:51

Голові Державної фіскальної служби України Роману Насірову в лікарні «Феофанія» в Києві вручили підозру.

Однак відразу після цього Насірова вивезли з одного корпусу лікарні в інший - в кардіореанімацію, передає «Радіо свобода».

Разом з тим адвокати Насірова заявляють, що вручення підозри не має законної сили, так як у цей момент голова ДФС вже нібито був непритомний. Захисники вважають таке вручення незаконним.

Насірова винесли з «Феофанії» на ношах. Фото того, що відбувалося, опублікували журналісти групи «Схеми». Повідомляється, що лікарі діагностували у нього інфаркт міокарда.

Як зазначив на своїй сторінці в Facebook адвокат Ігор Черезов, під час вручення підозри Насіров спав, а детектив «щось бубонів у палаті».

«Ні йому, ні адвокатам нічого ніхто не вручав. З таким же успіхом детектив міг прочитати підозру на вулиці. Взагалі, треба бути обережним: раптом під вікном стоїть САП і читає підозру. Жоден із трьох адвокатів при затриманні не був присутній», - написав Черезов.

Нагадаємо, раніше в прес-службі Національного антикорупційного бюро підтвердили, що Насірова затримали за так званою «справою Онищенка». «Насіров затриманий у Феофанії під час проведення обшуку в рамках розслідування газової справи», - зазначили у відомстві.

Читайте АСН в Google News