На алеї Героїв Небесної Сотні будуть повністю відтворені події 20 лютого 2014 року

02.03.2017, 15:08

Святошинський районний суд постановив провести слідчий експеримент відтворення обставин розстрілу учасників Революції гідності 20.02.14, передає кореспондент ASN з залу суду.

Суд постановив провести відповідний слідчий експеримент із залученням статистів, манекенів і засобів з імітації снігових і бетонних барикад та інших об'єктів, які перебували в той день на вулиці Інститутській в районі розстрілів.

Це відтворення подій буде проведено на вимогу звинувачення і адвокатів потерпілих для того, щоб розвіяти сумніви щодо сектора обстрілу і обставин загибелі постраждалих та отримання ними поранень.

Слідчий експеримент повинен завершитися до 18 квітня. До цього дня суд не буде проводити засідання у цій справі. Крім того, суд задовольнив і клопотання захисту «екс-беркутівців» щодо ​​знаходження і огляду вантажівок і водометів, які тоді стояли на Інститутській в секторі обстрілу. Оглянути машини повинні експерти-балісти, оскільки на них залишилися сліди від куль. Цей огляд повинен завершитися до 1 липня поточного року.

Читайте АСН в Google News