В Одеській області вкрали бюлетені і протоколи по виборах в Раду 2012 і 2014 років

02.03.2017, 12:28

В Одеській області місті Роздільна в ніч на середу, 1 березня, невідомі проникли в приміщення кінотеатру «Ювілейний», де міститься тимчасовий архів райради міста, і викрали виборчу документацію з виборів до Верховної Ради 2012 і 2014 років, повідомляє ИзбирКом.

Заступник голови районної ради Сергій Крилов заявив, що злодії зрізали з петель двері і забрали з собою всі папери. Пропажу виявив сторож кінотеатру, який і повідомив у поліцію. Зараз пошуками викрадачів займаються правоохоронці.

У райраді міста пояснили, що документи зберігалися в кінотеатрі через те, що їм не знайшлося місця в трудовому архіві райради.

Як повідомив голова Одеського відділення Комітету виборців України Анатолій Бойко, з тимчасового архіву вкрали тільки бюлетені і протоколи, які належали до парламентських виборів. «Обидві виборчі кампанії пройшли з великою кількістю порушень. Зокрема, системним нематеріальним підкупом виборців «добрими справами». Обидва рази вибори по цьому округу виграв Олександр Пресман», - заявив він на своїй сторінці в Facebоok.

Читайте АСН в Google News