Гройсман вважає, що йде "чорна піар-кампанія проти публічних закупівель ліків"

02.03.2017, 10:53

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявляє, що зараз розробляється програма дискредитації публічних закупівель ліків з боку тих, хто прагне контролювати цей ринок. Як передає кореспондент ASN, про це він заявив під час  конференції «Трансформація'17. Що змінять реформи в житті українців».

«На даний момент розробляється дуже серйозна програма дискредитації в публічній свідомості системи державних закупівель. Я знаю, що на сьогоднішній день є ті, хто звертається в різноманітні піар-агентства, щоб замовити дискредитаційну кампанію проти публічних закупівель в співпраці з міжнародними організаціями»,- сказав він.

На думку Гройсмана, до цього причетні ті, хто «завжди монополізував ринок і мав відношення до всіх корупційних оборудок в сфері державних закупівель».

Нагадаємо, раніше ASN повідомляла, що за результатами перевірки діяльності Міністерства охорони здоров'я були виявлені численні факти безгосподарності і розтринькування державних коштів, а також - несвоєчасних поставок закуплених ліків в Україну.

Читайте АСН в Google News