Російська сторона надала гарантії режиму тиші біля ДФС - Жебрівський

02.03.2017, 10:15

Російська сторона у Спільному центрі координації та контролю за припиненням вогню надала письмові гарантії режиму тиші в районі пошкодженої Донецької фільтрувальної станції, повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

«Підрозділ мінерів і вибухотехніків ДСНС разом з представниками СЦКК вийшли на огляд і розмінування території Донецької фільтрувальної станції. Після цього на станцію зайде ремонтна бригада КП «Вода Донбасу» спільно з представниками місії ОБСЄ, щоб почати відновлювальні роботи», - заявив він на своїй сторінці в Facebook.

За попередніми оцінками, на ремонт ДФС, яка забезпечує питною водою прифронтову Авдіївку, потрібно 2-3 дні.

У прес-групі оперативно-тактичної групи «Донецьк» агентству Інтерфакс-Україна повідомили, що жителі Авдіївки отримуватимуть питну воду в спеціальних ємностях, колодязях і свердловинах. У старій частині міста вже встановили п'ять резервуарів ємністю по 1 куб. технічної води. Також встановлено ще шість таких ємностей і сім резервуарів для питної води. У школах та на інших соціальних об'єктах Авдіївки встановлено 34 резервуари для питної води ємністю 1 куб.

Читайте АСН в Google News