На Донбасі через безперервні обстріли була найбільш неспокійна ніч за останні 4 місяці - Матюхін

01.03.2017, 09:24

У зоні АТО на Донбасі ніч з вівторка, 28 лютого, на середу, 1 березня, стала неспокійною за останні 4-5 місяців. Про це повідомив спікер прес-центру штабу АТО Леонід Матюхін.

За його словами, всю ніч бойовики безперервно обстрілювали Авдіївку. Крім того, найбільша кількість обстрілів здійснювалась на донецькому напрямку, стріляли з танків, мінометів, гранатометів, стрілецької зброї, передає телеканал «112 Україна».

Матюхін повідомив, що на маріупольському напрямі стріляли з 122-мм артилерії по Широкиному, Водяному, з мінометів - по Новотроїцькому, з гранатометів і стрілецької зброї - по Лебединському, Павлополю. З БМП вели вогонь по Широкиному.

Крім того, на луганському напрямку вночі також було неспокійно, з 152-мм і 120-мм артилерії обстрілювали Троїцьке і Кримське, з 120 і 82-мм мінометів - Новозванівку, Оріхове і Троїцьке.
Незважаючи на інтенсивний вогонь, станом на ранок обійшлися без втрат в лавах ЗСУ.

У свою чергу в прес-центрі штабу АТО повідомили, що за минулу добу бойовики здійснили 117 обстрілів позицій ВСУ, в результаті загинули двоє українських солдатів, ще двоє отримали поранення, один був травмований.

Читайте АСН в Google News