У Києві з'явився серійний грабіжник банків, який залишає цукерки на місці злочину

27.02.2017, 16:21

У Києві з 2010 року працює серійний грабіжник, який після пограбування банку залишає працівникам як компенсацію солодощі та цукерки. Про це повідомили в прес-службі поліції Києва.

Правоохоронці кажуть, що за 7 років на рахунку грабіжника вже не менше 13 злочинів. Встановлено, що чоловікові 50-55 років, він високого зросту, діє холоднокровно і спокійно.

«Іноді під час злочину він навіть намагається жартувати. Фірмовою прикметою цього злочинця є те, що під час злочину, залишаючи приміщення банку, він як компенсацію залишає працівникам солодощі або цукерки», - відзначили в поліції.

Останнє пограбування, за інформацією поліції, сталося минулого тижня на вул. Васильківській у Голосіївському районі Києва. Грабіжник зайшов у приміщення одного з комерційних банків і, погрожуючи зброєю, змусив віддати йому гроші. Після чого спокійно покинув фінансову установу.

Також наголошується, що грабіжник вибирає банки, в яких немає охорони, він жодного разу не застосовував зброї під час погроз.

«У кількох випадках грабіжник навіть називався клієнтом банку і вимагав відвести його до кабінету директора, якого змушував відкривати сейф із грошима», - відзначили в поліції.

Читайте АСН в Google News