Артеменко: Ляшко був в курсі переговорів з адміністрацією Трампа та збирався до США

27.02.2017, 12:49

Народний депутат України Андрій Артеменко заявив, що лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко був проінформований щодо його переговорів з адміністрацією президента США Дональда Трампа. Про це він розповів на прес-конференції 27 лютого, передає кореспондент ASN. 

«Олег Ляшко повинен був їхати зі мною в США на ті заходи, в яких я брав участь. Олег Ляшко був повністю поінформований. На жаль, наша фракція «Радикальної партії» не пройшла ці випробування. Нехай це буде на совісті Олега Ляшка», - заявив він. 

Артеменко побажав «Радикальній партії» пройти в парламент на «виборах, дострокових чи ні ... А Олегу Ляшко - стати президентом».

Він також заперечив переговори з керівництвом РФ.  «Я ніколи не вів переговори з перерахованими персонажами. Я не знайомий з паном Сурковим ... Я заявляв і заявляю, що ні з ким з керівництва РФ я не вів переговори про свій план. Я обговорював цей план тільки з представниками адміністрації Трампа, депутатами тут, з моєю родиною, моїми помічниками, друзями... Я також офіційно заявляю, що ні пан Бойко, ні пан Льовочкін, не мають відношення до цього», - сказав він.

Читайте АСН в Google News