Гончаренко з посмішкою з'явився в Раді: «Я щасливий!»

24.02.2017, 10:13

Заступник голови фракції БПП Олексій Гончаренко після інсценування його викрадення в Одесі прийшов на засідання Верховної Ради України 24 лютого, передає кореспондент ASN.

«Я не обговорював деталі спецоперації в Одесі ні з дружиною, ні з депутатами. Я просто повідомив, що їду в Одесу у справах, де наступного дня і було інсценоване моє викрадення... Я дізнався про спецоперацію за кілька днів і співпрацював зі слідством. Тим більше що злочин планувався на 23 лютого, в сакральний день. Як я почуваюся? Абсолютно нормально. Адже зі мною нічого не сталося. Я був у безпечному місці. Просто півдня провів без телефону. Але можу сказати, що я щасливий, сьогодні світить сонце, і я щасливий, що живий і здоровий», - розповів Гончаренко, посміхаючись, у кулуарах Верховної Ради України 24 лютого перед засіданням парламенту.

Нардеп підтвердив, що замовниками його викрадення є три людини, один з яких - громадянин Росії і пан Кушнарьов. «Всі вони затримані. Основна їхня мета - це терористичний акт», - додав він.

Читайте АСН в Google News