У «ДНР» за «шпигунство» на користь України затримали директора коледжу

21.02.2017, 17:26

У «ДНР» затримали директора приймальної комісії коледжу при Донецькій академії автомобільного транспорту Валерія Недосєкіна.

У так званому «міністерстві держбезпеки ДНР» повідомили, що Недосєкіна звинувачують у співпраці з українськими спецслужбами. Недосєкін, 1972 року народження, є громадянином України.

Представники терористів заявляють, що директор коледжу нібито здійснював збір та передачу Україні даних про переміщення техніки «ДНР», координати важливих об'єктів міста, маршрути «високопоставлених чиновників ДНР».

Крім того, за версією «МДБ ДНР», Недосєкін «здійснив детальне фотографування вулиць в районі розташування резиденції глави республіки».

Нагадаємо, раніше народний депутат Дмитро Тимчук повідомив, що ватажок «ЛНР» Ігор Плотницький визнав незадовільною роботу так званого «МДБ ЛНР». «Згідно з закритою доповіддю за підписом ватажка «ЛНР» І.Плотницького, незважаючи на щомісячне «виявлення і знешкодження» співробітниками «МДБ» великої кількості «українських шпигунів і диверсантів» (з жовтня 2016 року - до 10 осіб. щомісяця), на території «ЛНР» постійно фіксується висока активність «проукраїнськи налаштованих елементів, агентури українських спецслужб і ДРГ», - написав Тимчук.

Читайте АСН в Google News