За три дні на Донбасі були поранені 7 цивільних осіб - ОДА

20.02.2017, 11:52

За даними лікувально-профілактичних закладів Донецької області, за період з 17 по 19 лютого в зоні проведення АТО через обстріли проросійських терористів постраждали сім цивільних осіб.

Як повідомили в  прес-службі Донецької обласної держадміністрації, 17 лютого поранення отримали двоє жителів Авдіївки, один з яких перебуває на амбулаторному лікуванні.

18 лютого в результаті обстрілу було зруйновано будинок, постраждали два жителі Авдіївки, вони також були госпіталізовані в травматологічне відділення центральної районної лікарні.

Ще двох жителів міста Волноваха з мінно-розривними травмами госпіталізували в травматологічне відділення центральної районної лікарні Волновахи. Аналогічні поранення отримав і мешканець Бахмута, який зараз перебуває на амбулаторному лікуванні.

Нагадаємо, за останню добу в зоні АТО загинув один український солдат, ще один військовий отримав поранення. Всього за добу сталося 62 обстріли з боку терористів. У штабі АТО підкреслили, що поки немає жодних передумов для припинення вогню.

Читайте АСН в Google News