На річницю Майдану в Києві підвищать рівень терористичної загрози

16.02.2017, 16:02

У період проведення в Києві масових заходів 18-22 лютого буде підвищений рівень терористичної загрози. Про це на брифінгу повідомив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

«У період, коли відбуваються масові заходи за участю великої кількості людей, безумовно, зростає рівень терористичної загрози. Зокрема, ми говоримо про те, що під час запланованих заходів 18-22 лютого рівень терористичної загрози буде підвищено», - розповів радник міністра МВС, передає телеканал «112 Україна».

За його словами, Нацполіція, СБУ, Нацгвардія і ГПУ цими днями будуть діяти спільно, вже відпрацьовані всі необхідні заходи для уникнення будь-яких провокацій.

Нагадаємо, раніше керівник апарату голови СБУ Олександр Ткачук заявляв, що СБУ допускає реалізацію насильницького сценарію на 8 з 18 заходів до річниці Майдану.

«Ми бачимо, що РФ намагається використовувати цей привід для провокування сутичок насильства і масових заворушень. За нашими даними, тільки в Києві з 18 по 22 лютого планується приблизно 18 масових заходів різними організаторами. У підготовці восьми з цих заходів ми фіксуємо певні ознаки можливого використання насильницьких сценаріїв. При цьому з цих восьми заходів три організовуються з території РФ», - зазначив Ткачук.

Читайте АСН в Google News