Путін боїться, що Україна силою розв'яже ситуацію на Донбасі

16.02.2017, 14:27

Влада України робить ставку на силове розв'язання ситуації на Донбасі. Про це під час виступу на засіданні колегії ФСБ заявив президент РФ Володимир Путін.

«Ми бачимо і серйозне загострення ситуації на південному сході України останнім часом. Мета цього загострення очевидна - зірвати Мінські угоди. Сьогоднішня влада в Україні явно не готова до мирного вирішення цієї складної проблеми і робить ставку на силове розв'язання», - повідомив Путін, передає прес-служба Кремля.

Він також зазначив, що українська влада нібито «відкрито говорить і про організацію диверсійно-терористичної, підривної роботи, зокрема і в Росії».

«Нас це не може не турбувати», - підсумував лідер Кремля.

За його словами, такий розвиток подій вимагає від спецслужб РФ «особливої ​​уваги і концентрації сил, передовсім - у боротьбі з тероризмом».

«Слід і далі активно виявляти і блокувати діяльність терористичних груп, ліквідувати їх фінансову базу, припиняти діяльність емісарів з-за кордону, їх підривну діяльність в інтернеті, враховувати при цьому, звичайно, і російський, і міжнародний досвід у цій сфері», - додав Путін.

Нагадаємо, раніше Тристороння контактна група з врегулювання ситуації на Донбасі (Україна - ОБСЄ - Росія) домовилася про відведення забороненого Мінськими угодами озброєння до 20 лютого.

Читайте АСН в Google News