В Раді вимагають від заступника голови БПП складання депутатських повноважень

09.02.2017, 11:23

Народного депутата від фракції «Блок Петра Порошенка» Олексія Гончаренка вимагають позбавити депутатських повноважень через розмалювання частини Берлінської стіни у Києві. Про це перед засіданням Верховної Ради України 9 лютого заявив голова фракції «Радикальної партії» Олег Ляшко, передає кореспондент ASN. 

«Вчора ця протухша московська тюлька Гончаренко іде до наших союзників, партнерів, до посольства Німеччини, де блюзнірськи розмальовує уламок Берлінської стіни. Ну, слухайте, якщо такі друзі, то ворогів не треба. Ми просимо, щоб нас підтримувала Німеччина, але водночас - це акт вандалізму зі сторони представника президентської фракції. Це антиукраїнська цинічна провокація», - заявив він. 

Ляшко вважає неприпустимим «мовчання президента... Я вважаю, що президент має подати сигнал. Його необхідно виключити з фракції та він має скласти мандат». 

Ляшко нагадав, як заступника голови фракції БПП Олексія Гончаренко на декілька годин затримали на кордоні з Росією:  «Але потім відразу випустили. Це ФСБшна агентура! Бо патріоти сидять там по три роки. А протухші, як Гончаренки, Савченки та Тимошенки, московські зозулі, всі тут». 

Читайте АСН в Google News