«Малюнки» депутата Гончаренка на Берлінській стіні - хуліганство, яке може нашкодити Україні - нардеп

09.02.2017, 10:32

«Малюнки» народного депутата Олексія Гончаренка на Берлінській стіні біля посольства Німеччини у Києві - це хуліганство, яке може нашкодити Україні.  Про це в кулуарах Верховної Ради України 9 лютого заявив позафракційний  народний депутат Дмитро Добродомов, передає кореспондент ASN. 

«Зараз усі акценти переведені в іншу площину, ніхто не обговорює заяву посла Німеччини щодо виборів на Донбасі, а обговорюють те, що зробив нардеп Олексій Гончаренко - заступник президентської фракції (намалював німецькою слово «Ні!». - АСН), це називається просто - хуліганство», - заявив він. 

Добродомов не виключає негативну реакцію Німеччини, яка займає ключову позицію в Нормандському форматі щодо переговорів з врегулювання конфлікту на Донбасі:  «У мене питання: приїде депутат Гончаренко у ПАРЄ, там його спитають щодо причин такого вчинку. На жаль, у нас  у парламенті роблять піар-акції, які можуть зашкодити Україні».

Нардеп закликав фракцію БПП дати оцінку діям колишнього депутата Партії регіонів Гончаренка. «Нехай фракція БПП розбирається із заступником голови своєї фракції, він є членом найбільшої, президентської фракції, тому нехай з ним розбирається президент, член фракції, а не так, коли в рот води набрали!» - сказав він. 

Читайте АСН в Google News