Уряд «думає д*пою» - експерт

03.02.2017, 15:20

Уряд «думає д*пою». Про це на прес-конференції 3 лютого заявив аналітико-дослідницького центру "Інститут міста" Олександр Сергієнко, передає кореспондент ASN. 

"Уряд і комунальники "рубають сук, на якому сидять". До чого призвело зростання тарифів? Рівень сплати за житлово-комунальні послуги сягнув історичного мінімуму з 2000 року. При цьому Уряд планує ще раз підняти тарифи, не думаючи, що отримає. А отримає дулю... Це значить, що Уряд думає д*пою!" - заявив він. 

Він нагадав, що з 2000 року розрахунки населення ніколи не падали нижче 90%, а лише за три останні місяці - впали до 80%. 

Він впевнений, що Уряд в тарифній політиці керується не ринковими принципами та інтересами споживачів, а  "танцює під думку олігархічно-кланових груп, які володіють відповідними підприємствами. Бо в розрахунках тарифів закладене всі витрати такого підприємства. В результаті це підприємство максимально зацікавлено в шалених енергозатратах, вони зацікавлені в тому, щоб труби були - діряві, витрати тієї ж електроенергії при водопостачанні - завищені, не ринкові. Бо всі ці витрати лягають на наші плечі", - наголосив він. 

Читайте АСН в Google News