Бойовики 63 рази обстріляли позиції ЗСУ, двоє українських бійців загинули

27.01.2017, 09:11

На Донбасі за минулий четвер, 26 січня, російсько-окупаційні війська 63 рази обстріляли позиції Збройних Сил України, в результаті двоє українських бійців загинули, повідомили в прес-центрі штабу АТО.

«Російсько-окупаційні війська, ігноруючи будь-які домовленості, більшість обстрілів ведуть саме з мінометів різних калібрів і важкої артилерії», - йдеться в повідомленні штабу, опублікованому в Facebook.

За даними українських військових, проросійські бойовики на Маріупольському напрямку зі 152-мм артилерії, танків, БМП, гранатометів і стрілецької зброї обстрілювали Широкине, а зі 122-мм артилерії - Талаківку. З мінометів різних калібрів окупанти вели вогонь по Лебединському, Красногорівці, Талаківці і Водяному. З гранатометів і стрілецької зброї - по Новогригорівці, Гнутове і Павлопіль. В районі Новотроїцького вогонь вів снайпер.

На Луганському напрямку окупанти з РСЗВ БМ-21 «Град» вели вогонь по Новозванівці, випустивши в бік позицій ЗСУ 20 снарядів. Тут же бойовики застосували і 122-мм артилерію. Кримське, Новотошківське, Новозванівку, Водяне, Новоолександрівку і Попасну обстріляли з 120 і 82-мм мінометів.

На Донецькому напрямку бойовики з мінометів різних калібрів обстрілювали позиції ЗСУ в районі Авдіївки, Верхньоторецького і Зайцевого. З гранатометів різних систем і стрілецької зброї - Новгородське, Кам'янку і Авдіївку.

Читайте АСН в Google News