Прокурор просить наркокур’єрів мимоволі «здатися»

25.01.2017, 16:06

Прокуратура Київської області просить людей цілодобово повідомляти про факти вербування для наркотрафіку кокаїну. Про це на брифінгу 25 січня у прокуратурі Київської області заявив прокурор Київської області Дмитро Чібісов, передає кореспондент ASN.

«Ми просимо ЗМІ розповсюдити інформацію про вербування людей для незаконного наркотрафіку (АСН: кокаїну з Бразилії злочинною групою з 4 людей, які вже затримані). Щоб до нас зверталися можливі інші потерпілі люди», - заявив він.

Чібісов додав, що інформацію про вербування чи факти злочинної діяльності групи чоловіків, які вербували українців для перевезення по 5-6 кг наркотиків у закритих валізах під виглядом коштовностей, можна повідомляти цілодобово.

«В онлайні, в прокуратуру області, на будь-який телефон, на черговий, на прямий зв'язок. У нас цілодобово працюють. Будь ласка, можете повідомляти, приїхати особисто. Ми обов'язково поспілкуємося, з'ясуємо обставини та будемо допомагати», - наголосив він.

Нагадаємо, що прокуратура Київської області затримала злочинну групу, яка вербувала в Україні людей, переправляючи їх до Бразилії.

Читайте АСН в Google News