Екс-дружина гравця «Динамо» Алієва: У мене зламані ребра, він б'є ногами і руками

22.01.2017, 11:42

В черговий скандал потрапив колишній півзахисник київського «Динамо» Олександр Алієв. За словами його екс-дружини Тетяни, Олександр часто її б'є і ображає, повідомляє «ТСН».

Колишнє подружжя живе в одній квартирі разом із двома спільними дітьми і старшим сином Тетяни. Знімальна група телеканалу «ТСН» застала Олександра Алієва сплячим у дитячій кімнаті зі своїм другом, а на підлозі були розкидані порожні пляшки з-під пива і пачки сигарет.

 

«Він не має жодного права принижувати і бити мене при дітях. Я звернулася в соцслужбу і попросила допомоги. Бо у моєї дочки і маленького сина істерика. У мене поламані ребра, він б'є мене ногами і руками», - розповіла колишня дружина Олександра Алієва.

Через годину вдалося розбудити і другу сторону конфлікту. Алієв зібрався з думками і запропонував перевірити його колишню дружину на вміст алкоголю або наркотиків у крові.

«А ви її візьміть і перевірте на алкоголь або на наркотики. Вона впевнена, що якщо вона мати моїх дітей, то їй все дозволено, але це не так. Я її зараз не б'ю. Коли ми були чоловіком і дружиною, так, іноді піднімав руку на неї, коли вона була п'яною. Я не знаю, звідки у неї синці, де вона ходить. Може, вона падає, може, масажі робить, а може, її хтось бив, я не знаю», - заявив Алієв.

Читайте АСН в Google News