Черговий транш МВФ Україна зможе отримати не раніше кінця 2017 року - експерт

18.01.2017, 16:41

Питання про надання Україні четвертого траншу від Міжнародного валютного фонду буде вирішуватися не раніше кінця 2017 року, оскільки залежатиме від нової адміністрації Президента США. У цьому переконаний експерт з питань соціальної політики Андрій Павловський, повідомляє кореспондент ASN.

«Коли буде добра воля нової адміністрації США, поки вона приступить до роботи, поки не ввійде в курс справ, тим більше що Україна, на жаль, не на першому місці і не перша проблема для американської адміністрації. Поки до нас дійдуть руки у Трампа і він дасть вказівку своїм представникам в Міжнародному валютному фонді, то я думаю, що в кращому випадку це питання буде вирішуватися на кінець цього року. І то тільки після зустрічі вищого керівництва України з новим американським керівництвом», - вважає він.

Нагадаємо, 17 січня, перебуваючи з візитом на Всесвітньому економічному форумі в Давосі, Президент України Петро Порошенко заявив, що Україна вже в найближчі тижні отримає черговий транш від Міжнародного валютного фонду.

Читайте АСН в Google News