S.Group звинуватила «АТБ-Маркет» у замаху на життя її топ-менеджера

11.01.2017, 13:35

Великий виробник снеків в Україні корпорація S.Group повідомила про напад на гендиректора ТОВ «Снек-Експорт» Сергія Білого і прямо зв'язала подію з бізнес-конфліктом з групою «АТБ-Маркет». Про це передає Інтерфакс-Україна.

За інформацією прес-служби S.Group в середу, 11 січня, гендиректор підприємства ТОВ «Снек-Експорт» (що входить в корпорацію S.Group) 31 грудня минулого року в Дніпрі біля офісу компанії на проспекті Поля отримав ножові поранення в результаті нападу невідомого в масці.

«В результаті глибоких ножових поранень він дивом вижив, однак серйозно пошкоджена легеня, порвані сухожилля руки, її працездатність поки під питанням. Протягом 10 днів потерпілий Сергій Білий перебував у реанімації. Лікарі сказали, що загроза життю минула. Але зараз йому потрібна повторна операція і реабілітація, а в подальшому знадобиться тривалий процес одужання», - сказано в повідомленні.

Це не перший напад на працівників підприємств корпорації. У 2016 році кілька ключових менеджерів постраждали від нападів.

«Ми пов'язуємо ці події безпосередньо з бізнес-конфліктом, який відбувається між підприємствами корпорації S.Group і групою «АТБ-Маркет» і який виражається, зокрема, в низці судових позовів щодо боргів «АТБ» перед S.Group за поставлену продукцію і ненадані послуги», - додали в компанії.

Читайте АСН в Google News