У Кремлі назвали компромат на Трампа фальшивкою

11.01.2017, 11:26

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що інформація про наявність у російських спецслужб компромату на обраного президента США Дональда Трампа є фальшивкою, поширеною, щоб зашкодити двостороннім відносинам, передає Інтерфакс-Україна.

«Це очевидна спроба нашкодити нашим двостороннім відносинам. Фабрикація таких «уток», якість відкритої частини попередньої доповіді і цієї «утки» - можна порівняти... Це повна фальшивка, і якість цього папірця говорить сама за себе», - заявив він.

За його словами, ініціатори інформаційної кампанії намагаються підтримувати стан «полювання на відьом», щоб «примусово залишити відносини (США і РФ) в руслі деградації, не дозволити комусь замислитися, наскільки це відповідає інтересам двох країн, світової спільноти, і що можна зробити, щоб від тотальної конфронтації перейти до конструктивізму».

Нагадаємо, що видання Buzzfeed опублікувало доповідь на 35 сторінках про збір російськими спецслужбами компромату на Дональда Трампа. Видання не підтверджує достовірність фактів, які наведено у документі .

Читайте АСН в Google News