"Стрілок" Пашинський заявив про правильність своїх дій

10.01.2017, 12:05

Народний депутат України Сергій Пашинський заявив про свою зацікавленість в об'єктивному та публічному розслідуванні його стрільби в людину 31 грудня в Київській області.

«Тільки об'єктивне розслідування, проведення слідчих експериментів і експертиз зможуть розвіяти брехню, яку кидає нам в інформаційний простір через «поребрик» всяка нечисть і яку, на жаль, «корисні ідіоти» з великим ентузіазмом поширюють у нас», - заявив він на своїй сторінці в Facebook.

Нардеп додав, що вважає свої дії правильними. «Щорічно тисячі людей страждають від п'яних хуліганів. І якщо хоча б 5% таких «хімікусів» знатимуть, що на спробу насильства вони можуть отримати адекватну відповідь, і це їх зупинить, а я вірю, що так і буде, то я зробив усе правильно. Не як народний депутат, а як громадянин, чоловік і батько своїх дітей», - заявив нардеп.

Нагадаємо, що ввечері 31 грудня на автодорозі під Києвом у Васильківському районі нардеп Сергій Пашинський поранив людину з пістолета. Прокуратура Київської області розслідує інцидент з нардепом як акт хуліганства.

Читайте АСН в Google News