Снігопад в Україні: в чотирьох областях ввели обмеження для транспорту

06.01.2017, 16:22

У зв'язку з погіршенням погодних умов в Одеській, Миколаївській, Дніпропетровський і Херсонській областях обмежили рух транспорту, повідомляє Управління безпеки дорожнього руху Національної поліції України.

В Одеській області обмежено рух вантажних транспортних засобів та пасажирського транспорту на автомобільних дорогах загального користування, а/д М-15 Одеса-Рені з 84 до 306 км (від повороту до с. Монаші ​​до Рені) - для всіх видів транспорту.

У Миколаївській області обмежено рух для всіх видів транспорту на автомобільних дорогах загального користування.

У Херсонській області обмежено рух вантажних транспортних засобів на автодорозі М-14 Одеса - Мелітополь - Новоазовськ від 177 до 207 км (від кордону з Миколаївською областю до м. Херсона).

У Дніпропетровській області обмежено рух усіх видів транспорту на ділянці доріг: Н-11 Дніпропетровськ - Миколаїв від 166 до 170 км (від Кривого Рогу до кордону з Миколаївською областю), Н-23 Кропивницький - Кривий Ріг - Запоріжжя від 77 до 104 км, від 161 до 247 км (від кордону Кіровоградської області до кордону із Запорізькою областю), Р-74 П'ятихатки - Кривий Ріг - Широке від Кривого Рогу до Широкого.

Читайте АСН в Google News