У Міноборони РФ відреагували на звинувачення ЦРУ щодо Сирії

04.01.2017, 16:45

У Міністерстві оборони РФ заявили, що заява голови ЦРУ США Джона Бреннана про використання Росією в Сирії тактики «випаленої землі» є «лебединою піснею адміністрації США, що йде», передає Інтерфакс.

«Чим менше часу залишається до відходу нинішньої американської адміністрації, тим більше в «лебединих піснях» багатьох її представників проступає злісний хрип русофобів-невдах», - сказав офіційний представник військового відомства генерал-майор Ігор Конашенков.

У Міноборони РФ також звинуватили міжнародну коаліцію в «методичному і послідовному руйнуванні економічної інфраструктури Сирії». «Дивним чином під бомбардування США і коаліції не потрапляли тільки вже захоплені ІДІЛ об'єкти нафтовидобутку, що дозволяли бойовикам заробляти на незаконному продажі нафти десятки мільйонів доларів щомісяця і вербувати з їх допомогою до своїх лав найманців з усього світу», - повідомив Конашенков.

Раніше директор ЦРУ Джон Бреннан заявив, що Росія в Сирії застосовує тактику «випаленої землі», яка призводить до масових жертв серед мирного населення.

Читайте АСН в Google News