«1+1» намагаються позбавити ліцензії - телеканал

29.12.2016, 09:28

Адміністрація Президента України хоче вплинути на Нацраду країни з питань телебачення і радіомовлення для скасування рішення про продовження ліцензії на мовлення для телеканалу «1+1». Про це сказано у зверненні керівництва і співробітників телеканалу на ім'я Президента, спікера парламенту та прем'єра України, опублікованому на сайті телеканалу «1+1».

«Протягом останніх двох тижнів із надійних джерел до нас надходила інформація, що саме Адміністрація Президента України намагається вплинути на прийняття рішень Національною радою і передати контроль над телеканалом в інші руки», - йдеться у зверненні.

У тексті сказано, що Нацрада з питань телерадіомовлення 15 грудня одноголосно проголосувала за переоформлення та продовження ліцензії для телеканалу, але до сих пір ліцензія не була продовжена.

«З боку Національної ради до телеканалу « 1+1» не було ніяких зауважень чи претензій. Тому ми не розуміємо, чому в день припинення дії аналогової ліцензії (29 грудня) і після того, як ми зробили оплату ліцензійного збору, ми перебуваємо не тільки в ситуації невизначеності, а й перед загрозою відключення мовлення, або призначення нового дивного керівництва телеканалу, що є нонсенсом для приватної компанії», - сказано у зверненні.

Читайте АСН в Google News