Член ЦВК обурився обшуком у його кабінеті і просить Луценка розібратися

27.12.2016, 12:07

Член ЦВК Олександр Шелестов звернувся до генерального прокурора Юрія Луценка із заявою про кримінальне порушення через те, що в його кабінеті був проведений обшук.

Про це інформує прес-служба ЦВК.

За словами Шелестова, детективи НАБУ прийшли в його кабінет №401 в ніч на 14 грудня, в дозволі на обшук це приміщення за адресою: площа Лесі Українки, 1, називають кабінетом голови ЦВК.

«Детективами НАБУ за участю представників Секретаріату ЦВК було проведено обшук у кабінеті №401, який з червня 2007 року є службовим кабінетом члена Комісії Олександра Шелестова, а не Голови ЦВК. Зазначений обшук був проведений в період з 23:12 13 грудня року до 00:30 14 грудня цього року», - сказано в заяві.

Шелестов наполягає, що на дверях кабінету розміщена табличка із зазначенням його прізвища, імені, по батькові та посади.

Він заявив, що в приміщенні ЦВК раніше відбувалися процесуальні дії, тому «працівникам НАБУ було відомо про розташування кабінету голови Комісії».

Шелестов зазначив, що під час проведення обшуку у нього в кабінеті лежали документи, що містять конфіденційну інформацію про нього та членів його сім'ї.

У зв'язку з цим він звернувся до Юрія Луценка з проханням внести на підставі його заяви відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань і за вказаними в ньому фактами невідкладно розпочати досудове розслідування.

Читайте АСН в Google News