Прем'єр Ізраїлю заборонив міністрам літати у «нехороші країни», зокрема і в Україну - ЗМІ

26.12.2016, 09:25

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу доручив усім головам міністерств не здійснювати візитів у країни, які проголосували проти Ізраїлю в Раді безпеки ООН, і не проводити ніяких зустрічей з міністрами з цих країн протягом найближчих трьох тижнів, повідомляє 9 канал.

За резолюцію, яка засуджує поселенську діяльність Ізраїлю на території Палестини, проголосували 14 членів РБ ООН, включно з Україною, Росією, Великою Британією, Францією, Іспанією і Японією.

Нетаньягу також повідомив, що не буде зустрічатися з прем'єр-міністром Британії Терезою Мей на економічній конференції в Давосі, яка відбудеться в січні.

Нагадаємо, РБ ООН прийняла резолюцію з вимогою до Ізраїлю припинити поселенську діяльність на територіях Палестини. Цю резолюцію підтримали 14 з 15 членів РБ ООН, зокрема й Україна.

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху викликав до Міністерства закордонних справ послів країн - членів РБ ООН, які підтримали резолюцію із засудженням поселенської діяльності Ізраїлю на території Палестини.

Читайте АСН в Google News