Міноборони: Воїни на Світлодарській дузі забезпечені засобами евакуації

23.12.2016, 11:16

Українські військові на Світлодарській дузі на Донецькому напрямку забезпечені засобами евакуації.  Про це під час години запитань до уряду в парламенті 23 грудня заявив міністр оборони України Степан Полторак, передає кореспондент ASN. 

«Я просив би, щоб усі дані, які озвучується на всю країну, були перевірені. На сьогодні особовий склад у зоні АТО, виходячи з наших можливостей, забезпечено засобами евакуації. Цього року ми уклали контракт на 60 автомобілів і планували 40 - на наступний рік», - сказав він. 

Щодо порядку забезпечення медичної допомоги у зоні проведення воєнних дій біля Світлодарської дуги, то комісія Міноборони на сьогодні там працює. «Ми готові й надалі при фінансуванні збільшити кількість авіаційного транспорту», - запевнив він. 

Депутати наполягали, щоб міністерство провело перевірку стану технічного забезпечення евакуації українських поранених військових із зони Світлодарської дуги. Оскільки є інформація щодо дефіциту автівок та техніки, тому волонтери вимушені самостійно вивозити поранених. 

Читайте АСН в Google News