У Генштабі ЗСУ заявили про втрати на Світлодарській дузі

23.12.2016, 09:48

У результаті обстрілу бойовиками позицій Збройних Сил України на Світлодарській дузі в Донецькій області є втрати серед українських військовослужбовців, повідомив заступник начальника прес-служби Генерального штабу ЗСУ Владислав Волошин, передає Інтерфакс-Україна.

«На жаль, є втрати серед українських військових. Про них буде повідомлено представником Міністерства оборони з питань АТО дещо пізніше. Але кажуть, що вчора бойовики вперше за довгий час вели обстріл з 152-міліметрової артилерії по населених пунктах. Таких обстрілів три - два з них у першій половині дня, а після обіду також обстрілювали населений пункт Миронівський», - зазначив він в ефірі телеканалу «112 Україна».

За його словами, за минулу добу найбільше обстрілів було зафіксовано на Світлодарській дузі, що на Донецькому напрямі. Також обстріли продовжилися і в ніч на п'ятницю, 23 грудня.

«Ніч також пройшла неспокійно. На 7:00 ранку взагалі в зоні АТО зафіксовано дев'ять обстрілів, шість із них - по наших позиціях на Світлодарській дузі. Перевіряють інформацію про те, що знову бойовики намагалися штурмувати наші позиції», - розповів він.

Читайте АСН в Google News